Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2014 14:43 - Изхвърлете боклука от Софийския университет
Автор: pomiqrat Категория: Политика   
Прочетен: 5641 Коментари: 5 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Да започна първо с един безплатен и много важен съвет към протетсиращите в и около Софийския Университет: Ако сте достигнали оборот 50 000 лв. е време да се регистрирате по ЗДДС, за да си нямате проблеми със закона. Останалото можете да не го четете, защото няма да ви хареса. Да, знам, че “Вие” се пише с главна буква, но в случая не заслужавате уважение и спазване на каквито и да е било книжовни норми.

 

Писна ми, писна ми от протестиращи душевни педерасти, които говорят от името на целия народ без никой да им е дал това право. Писна ми от протестиращи русофили, американофили, еврофили и всякакви фили, но не и българофили. Писна ми от купени протестиращи, които водят за носа шепа ентусиасти борещи се за ... всъщност някой знае ли за какво точно се борят тези младежи? Писна ми от ръководтсвото на Софийския университет, което търпи тази шепа узурпатори, чиито действия водят до нарушаване на редица закони и пречат на нормалните хора да извършват дейността, за която им се плаща, а на останалата част да получат дължимото, за което си плащат. Писна ми от преподаватели с неосъществен политически живот. Писна ми от тези протетсиращи хорица в и около Софийския университет, които при вида на пари очите им светват и са готови да продадат и дупетата си за банлнота имедийно внимание. Писна ми от вас малки хора.

 

Май, най-накрая тези дребни хорица заявиха защо са там и по чия поръчка. Те искат опозицията да дойде при тях, да ги подкрепи, да застане зад гърбовете им и мощно да ги обладае. Най-накрая волно или не казаха на целокупния български народ защо са там и кои са техните господари!

 

Манията на величие на тези хора стигна толкова надалеко, че те се превърнаха в говорители на цял един народ, на който всъщност не им пука за дерижирания протест. Едва ли не се опитват да ни втълпят, че срещу нас стоят новите Левски и Ботев, а всъщност срещу нас са едни Андрешковци.

 

Протестиращи, вземете най-накрая решение защо точно протестирате. Искате оставка на правителството ли, искате си ГЕРБ ли, искате оставка на ректора на Софийския Университет ли? Като споменах последното с главицата си не мога да проумея как студенти извън Софийския университет искат оставката на ректора му? Не ви взеха подготвения подкуп за влизане в университета ли и сега трябва да плащате по-високи такси?


До кога правото на всеки българин да работи и да получи обучение ще му бъде нарушавано от шепа безделници?

 

Дали всъщност нашите герои не искат да бъдат атакувани, бити, което право има МВР, когато сигурността на държавна сграда е застрашена от може би терористична организация и дали нашите герои не искат да се превърнат в мъченици? Някой може ли да е сигурен, че в момента Софийския университет не се е превърнал в крило на терористична организация и дали вътре не се разполагат взривни вещества за унищожаването на това учебно заведение?

 

Защо никой не дръпне шалтера на тези окупатори и не ги остави без ток, вода и парно? От къде на къде шепа окупатори ще ползват благата предназначени за хиляди само за себе си. Оставете ги на студено и да видим тяхната воля и дали за една петдесетолевка ще останат на студено.

 

Драги управляващи, на мнозинството хора не им пука за тези студенти и каквито и да е там протетсиращи. Ние обикновените хора искаме единствено този фарс да спре и боклука да бъде пратен за рециклиране. Над 200 дни гротесни представления ни стигат. Стига.




Гласувай:
17


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. gotzageraskov - Правилно!
28.01.2014 02:28
Много подходящ никнейм!
цитирай
2. svetev - Вярно написано!
28.01.2014 12:04
Събери в едно соросисти, седерасти и герберасти, въобще всякакви "деформатори". Прибави (както духовито си сметнал) малко наркотици, пиячка и хонорари за протестиращи и окупатори. Да не забравяме и оскверняването на "Алма Матер" от хора, които действат по нареждания отвъд България и хич не им пука за всичко българско. Това е лицето на Реформаторския блок и ГЕРБ (окупацията подкрепиха Бойко Борисов и Радан Кънев)!
цитирай
3. ok3223 - Няма как ...
28.01.2014 12:10
Илчев комп. чакат и молят да ги окупира некой.Като дърта к ...еб ..., който след това на власт да плати натурално с подкрепа за висок пост и научна титла. Както и стана с времето.Болшинството професори и научни 0 на СУ са бивши активисти на СДС,ДСБ и дребосъка партии на десницата,изхвърлени от политиката.ТЕ се окопаха там, и в соросовите и на Чужди спонсори Отворено общество и клонинги, В хилядите НПО- та,"израснаха" ...и сега се опитват с окупации, да помогнат на своите благодетели, отново да яхнат властта.
Като съответно, кукловодите на окупаторите ще им се отблагодарят за подкрепата с нови постчета и титлаи, щом вземат властта в Булгаристан. От там и негласната подкрепа за протестиращите.
Осигуряване на парно, ток, и вода топла и студена,възможност за подкрепа от структурите на партиите организирали окупациите,охраната на СУ да ги пази да не им се случи нещо, недай си Боже.
Та така.Чаак сега,опасността от провала на изпитната сесия застави Илчев да се "събуди" и свърши нещото, за което е назначен и му си плаща.
Да се обърне към прокуратурата за помощ, и тя към МВР,
ЗА ЗА БЪДАТ "изведени" окупаторите от СУ. Тихо, интелигентно и кротко, с изявления по радиа и телевизии, КАТО СЛАМЕНИ, БУТАФОРНИ ГЕРОИ ...
цитирай
4. christof - Помиар,
28.01.2014 14:06
не че не съм съгласен с някои от нещата, които си написал в постинга (като например, че точно тия студенти едва ли имат потенциала да променят съдбата на България), но трябва сериозно да се замислиш първо над правописа си и второ - неграмотните, шизоидни коментари на Фатмака, по-известен като блогера ок3223. Аз лично бих се срамувал, ако глупак като него ми подкрепя позицията.
цитирай
5. schumpov - Другарю, вече не е актуално да се ...
30.01.2014 22:31
Другарю, вече не е актуално да се използва думата "народ", поучи се от мая манолова и замени "народ" с "хората". БКП се грижеше за народа, БСП си грижи за хората.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pomiqrat
Категория: Спорт
Прочетен: 494636
Постинги: 140
Коментари: 557
Гласове: 1373
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930